Caixes de cartró per a ecommerce

 
Som fabricants de caixes de cartró a mida per a ecommerce i entenem la importància d'un embalatge eficient i atractiu. Les nostres caixes estan dissenyades per oferir no només la màxima protecció als seus productes durant el transport, sinó també per crear una experiència de desempaquetat memorable per als clients.

En el nostre procés de fabricació, ens enfoquem a la personalització. Treballem estretament amb vostè per comprendre les necessitats específiques i garantir que cada caixa s'adapti perfectament als seus productes. Ja sigui roba, productes electrònics o articles fràgils, creem caixes que reflecteixen la qualitat de la seva marca i asseguren que els seus productes arribin als clients en perfecte estat.

Leficiència és clau en el món del comerç electrònic, i les nostres caixes estan dissenyades pensant en això. Oferim opcions de muntatge ràpid i tancament segur per agilitzar el procés d'embalatge i enviament. A més, els nostres materials d´alta qualitat garanteixen que els seus productes estiguin segurs durant el transport, reduint la possibilitat de devolucions a causa de danys.

Comprenem la importància de la rapidesa en el comerç electrònic, per la qual cosa ens esforcem per garantir que rebi les caixes a mida just a temps per satisfer la demanda dels seus clients.

A més de la funcionalitat, ens comprometem amb la sostenibilitat. Utilitzem materials reciclables i practiquem mètodes de fabricació ecoamigables per minimitzar el nostre impacte ambiental.

Confieu en nosaltres com el seu soci de confiança per a l'embalatge del seu comerç electrònic.
 

Dades de contacte

Informació de contacte

Polígon Industrial La Borda C. Garraf, 15 - 08140 - Caldes de Montbui

Tel. 938 627 910

Mail. carter@carterbox.com

Formulari de contacte

 • Si us plau, indiqui les dades

 • Si us plau, indiqui les dades

  Valor incorrecte. Si us plau, corregeix-ho.

 • Política de privacitat

  Responsable: Cartonatges Terrassa S.L. ("Carterbox"). + info
  Finalitat: Gestió de les sol·licituds d'informació i de l'enviament de comunicacions comercials. + info
  Legitimació: Consentiment de l'interessat. + info
  Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. + info
  Drets: Accedir, rectificar, cancelar o suprimir y oposar-se, així como altres drets, com s'explica en la informació addicional. + info
  Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre la Protecció de Dades a la nostra pàgina web: política de privacitat