Fabrica de PLV, embalatges i caixes de cartró aprop de Barcelona.Fabrica de PLV, embalatges i caixes de cartró aprop de Barcelona.
 

EMPRESA

Cartonatges Terrassa S.L. és una empresa que porta més de 15 anys oferint solucions en el sector de les arts gràfiques. Fundada inicialment en un petit local de Terrassa, compta actualment amb noves i àmplies instal·lacions en una superfície de 3000 m² a Caldes de Montbui.

La nostra visió està orientada a ser un referent en l'aportació de solucions d'acabat gràfic en gran format per a la fabricació de PLV i Packaging, així com a la producció de qualsevol tipus d'embalatge en cartró ondulat.

Per avançar amb rumb clar dins d'un entorn cada vegada més global i exigent, tenim una cultura empresarial fonamentada en els següents valors: orientació absoluta al client, eficient gestió dels recursos per assegurar costos competitius, sensibilitat interpersonal amb l'objectiu d'escoltar i entendre les preocupacions i inquietuds dels altres, flexibilitat, gestió del canvi i aprenentatge continu, incorporant al quefer diari tant els nous coneixements tècnics com les propostes de clients adquirides.
 

Equip humà

Javier Macías - Director Comercial
Lydia Ripoll - Facturació
Mercè Fàbregas - RRHH & Comptabilitat
Xavier Cutillas - Responsable Oficina Tècnica
Joel Pérez - Director Fàbrica
Daniel Saez - Magatzem
Vicens Olivé - Director Logístic i Planificació
Xavier Buil - Gerent