TROQUELAT

Disposem de 6 troqueladores de diferents mides, podem assegurar terminis de lliurament de menys de 24 hores. Les mides de troqueladora són:
  • 800 x 600 mm (manual)
  • 900 x 1300 mm (automàtica)
  • 1400 x 1000 mm (manual)
  • 1600 x 1200 mm (manual)
  • 1600 x 1200 mm (semi-automàtica)
  • 2200 x 1480 mm (manual)
 
Troquelar és mètode per tallar i aplicar fendits a una planxa mitjançant un motlle que s'anomena troquel.
Ens permet fabricar peces amb formes especifiques i amb alta precisió.

Consta de 4 passos:
  1. Disseny del troquel: Dissenyem amb eines de disseny gràfic l'estructura del troquel per aconseguir el packaging indicat amb el màxim detall. L'elavoració de maquetes prèvies permetrà al client validar el disseny abans de la fabricació del troquel.
  2. Preparació del material: Col·locació de la planxa a troquelar a la zona de premsa i calibració del troquel. La introducció de la planxa pot ser automàtica o manual.
  3. Aplicació de la pressió: La premsa de la màquina troqueladora aplica una pressió del troquel sobre la planxa, que agafa la seva forma.
  4. Extracció de la peça: Separem la peça troquelada del material sobrant que es porta a reciclar per donar-li vida novament.

Troquelem gran diversitat de materials:
Micro, Canal 3, Canal 5, DD, M3, Folding, Cartró Compacte-Pankaster de qualsevol gramatge, PVC, Vinil, PVC escumat, Polipropilè, Adhesiu i un llarg etcètera de materials.
Si tens dubtes sobre la viabilitat de troquelat del teu material, podem realitzar-te proves de troquelat sense cost.

Creiem que el troquelat és un procés de fabricació crític on qualsevol petit error o incidència pot destruir tot el treball dels processos realitzats amb anterioritat.
És per això que el nostre equip de troquelat té una àmplia experiència, liderats per un Cap de Producció amb més de 30 anys en l'acabat gràfic i especialment en el troquelat.