CAIXES DE CARTRÓ

Dissenyem de manera personalitzada la caixa de cartró més adequada considerant les necessitats del client o clienta.
Proporcionant:
  -  Alta qualitat del cartró per exportacions.
  -  Reforços interiors per subjectar i protegir el producte.
  -  Dissenys que faciliten la manipulació en cadenes de muntatge o feines repetitives, etc.
  -  Gran ventall de tipologies de caixes per trobar la més adequada.
 
 
 
 
La nostra flexibilitat i adaptació absoluta al client ens permet fabricar tant petites (únicament 50 caixes de comanda mínima) com grans quantitats. L'objectiu en ambdós casos és el mateix, dissenyar l'embalatge de la manera més eficient en quant a funcionalitat, qualitat de cartró i costos perquè el nostre client disposi d'un embalatge que s'adapti al seu producte en tan sols 48 - 72 hores en cas d'urgència.
 
Carterbox és una fàbrica de caixes de cartró amb més de 25 anys d'experiència al sector, que ha esdevingut un referent per la seva qualitat, innovació i servei al client.
Ens adaptem a les necessitats de cada client, oferint una àmplia varietat de productes i serveis.

Fabriquem caixes de cartró a mida i personalitzades: segons les especificacions del client, tant en mida, forma, disseny, color i acabat. Així, es garanteix que les caixes s'ajustin perfectament al producte que es vol embalar o transportar, optimitzant l'espai i la protecció.

Fabricació de caixes de cartró per a diferents sectors: comptem amb una àmplia experiència en la fabricació de caixes de cartró per a diferents sectors, com ara pastisseria, alimentació, pizza, calçat, cosmètica, farmàcia, electrònica, etc. Per a cada sector, utilitzem el tipus de cartró més adequat, ja sigui microcorrugat, corrugat o reciclat, i aplica els tractaments necessaris per garantir la higiene, la resistència i la durabilitat de les caixes.

Venda de caixes de cartró estàndard: També disposem d'un catàleg de caixes de cartró estàndard, amb mides i formats comuns, que es poden adquirir en petites o grans quantitats. Aquestes caixes són ideals per emmagatzemar o enviar productes genèrics o que no requereixen un embalatge especial.

Proveïdors de cartró: també subministrem tot tipus de materials relacionats amb el cartró i els embalatges, com ara làmines de cartró, estoigs de cartró, envasos de cartró…

A Carterbox comptem amb un equip professional i qualificat, que assessora i acompanya el client en tot el procés de fabricació i entrega de les caixes. A més, disposem de maquinària moderna i eficient, que ens permet produir caixes de cartró amb rapidesa i precisió. I el més important: respectem el medi ambient i utilitza materials reciclats o reciclables als seus productes.